2541025042 Λευκόπετρα (Εκθεσιακός χώρος), Ξάνθη dsarvanitidis@yahoo.gr
 

ARVANITIDIS MARMI
Είδη Υγιεινής - Πλακάκια Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου - Έπιπλα Μπάνιου - Μπαταρίες Μπάνιου & Κουζίνας - Καμπίνες - Ξάνθη

 

Η επιχείρηση ARVANITIDIS MARMI ασχολείται με την εμπορία πλακακίων και ειδών υγιεινής από το 1954. Χάρη στη συνεχή μας αφοσίωση στον τομέα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.
Διαθέτουμε εξαιρετικά υλικά και μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και να χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα σχεδιαστικά προγράμματα για να διασφαλίσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας σας.

Στην έκθεσή μας, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα υλικών επένδυσης.
Επισκεφθείτε μας για να σας καθοδηγήσουμε και να ανακαλύψετε ποια υλικά χρειάζονται για ένα σύγχρονο σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, πάντα με βάση τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής.

 

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Διαθέτουμε εξαιρετικά υλικά και μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες.

Είδη Υγιεινής
Μπαταρίες Μπάνιου & Κουζίνας
Έπιπλα Μπάνιου
Αξεσουάρ Μπάνιου
Κατασκευές - Τραπέζια - Πάγκοι - Επενδύσεις
Καμπίνες Μπάνιου
Μερικά δείγματα δουλειών μας
Πλακάκια Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου
Slab Πλακάκια σε μεγάλες διαστάσεις
Πλακάκια Μπάνιου
Σκαλοπάτια Εσωτερικού  Εξωτερικού Χώρου