2541025042 Λευκόπετρα (Εκθεσιακός χώρος), Ξάνθη dsarvanitidis@yahoo.gr
hero image
 

ARVANITIDIS MARMI
Είδη Υγιεινής - Πλακάκια Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου - Έπιπλα Μπάνιου - Μπαταρίες Μπάνιου & Κουζίνας - Καμπίνες - Ξάνθη


 

Η επιχείρηση ARVANITIDIS MARMI ασχολείται με την εμπορία πλακακίων και ειδών υγιεινής από το 1954. Χάρη στη συνεχή μας αφοσίωση στον τομέα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.

Διαθέτουμε εξαιρετικά υλικά και μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και να χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα σχεδιαστικά προγράμματα για να διασφαλίσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας σας.

Στην έκθεσή μας, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα υλικών επένδυσης.
Επισκεφθείτε μας για να σας καθοδηγήσουμε και να ανακαλύψετε ποια υλικά χρειάζονται για ένα σύγχρονο σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, πάντα με βάση τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής.

 

 

 

     
     
 

Βράβευση 

1954-2020 Αδιάλειπτη παρουσία 66 χρόνων. Βράβευση της εταιρείας μας από το επιμελητήριο Ξάνθης. Περηφάνια συγκίνηση αναγνώριση!!

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ
Η επιχείρηση ARVANITIDIS MARMI αποτελεί έναν υπερήφανο χορηγό της ομάδας μπάσκετ των προσκόπων Ξάνθης, και δεσμεύεται να υποστηρίξει την τοπική κοινότητα και τον αθλητισμό στην περιοχή.